Saturday, September 3, 2011

Minal 'Aidin wal-Faizin!

Assalamualaikum Readers!
Pertama-tamanya, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua rakan-rakan yang membaca post ini. Ya, sekarang sudah Raya yang ke-6 ~ But, it's still syawal right? So, it's never to late to wish you all 'Selamat Hari Raya Aidilfitri' dan kalau ikut istilah budak sekolah, Raya yang Ke-6 ini ialah Hari terakhir untuk mereka beraya sakan sebab ESOK DAH NAK SEKOLAH!*ARH!.Disini saya sertakan jugak Kad Raya yang saya design sendiri. Ceh, padahal google jak... Malas nak design sendiri.. Okay, cuti raya selama seminggu ini rasa macam tiada feel jak kan? Tidak macam dulu-dulu yang sentiasa best dan harmoni. Hehe! Sebelum saya terlupa, Selamat Hari Kebangsaan jugak kepada rakyat Malaysia! 

Okay next post mungkin nak buat 'Kisah ku semasa Hari Raya' tengok lah macam mana nanti.*InshaALLAH. Post yang ni baru greeting jak ni. 

All in all, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Minta maaf kalau ada keterlanjuran perkataan yang bisa menusuk qalbu readers. Bak kata iklan-iklan raya di TV 'Maaf Zahir dan Batin'. Okay itu jak lah... See you all next entry :)p/s: Cuaknya fikir pasal sekolah esok ni!
p/s/s: You're awesome if you click like button below :)))

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...